PEDAGOGISK LEDER, svangerskapsvikariat 100%

En av våre dyktige ped.ledere bidrar til å holde folketallet oppe. Vi søker hennes vikar på 0-3-årsavd.

Du har godkjent barnehagelærerutdanning. Du behersker det norske språket svært godt. Du er utadvendt, lite selvhøytidelig og ler lett. Du liker å være ute.

Du ser verdien av å ha faste, forutsigbare rammer for barna. Du legger stor vekt på å gi barna tid og rom til å utvikle den gode leken, og du deltar selv i barnas lek. Du forstår at noen barn trenger hjelp for å få utbytte av leken.

Du er nysgjerrig og løsningsorientert, og ser etter den gode hensikten bak ord og handlinger. Du har gode kommunikative evner. Det er en fordel om du kjenner til verktøyet Kidplan.

Erfaring fra barnehage teller positivt, men er ikke en forutsetning. Personlig egnethet vektlegges.

Vi ønsker oss en pedagogisk leder som liker å være leder, men som setter barna først.

Vi ser på oss selv som Trygge, Rause, Omsorgsfulle, Imøtekommende og Aktive (verdiene våre), og vi har nære forhold til våre brukere og kunder (barna og familiene). Vi har et svært godt arbeidsmiljø og foreldre skårer oss til topps i foreldreundersøkelsene. Vi som jobber her trives godt sammen. Som voksen og kollega må vi oppføre oss på en måte som gjør at andre har lyst til å være sammen med oss. Alle må ønske å være en del av fellesskapet.

Det er tolv barn på avdelingen. De deler dagen sammen med ped.leder, en barnehagelærer og to fagarbeidere.

Vi fyller pedagog- og bemanningsnorm (så fremt vi får ansatt barnehagelærer i dette vikariatet), har høy andel fagarbeidere og de aller fleste ansatte har lang barnehageerfaring.

Våre fokusområder er Språk og Sosial kompetanse. Vi er ute hver dag og har gode turmuligheter i nærområdet.

Huskestua er en PBL-barnehage. Vi har tariffavtale, kjøkkenassistent, klesgodtgjørelse, forholdsvis raust vikarbudsjett og i budsjettet for 2021 ligger det inne studietur.

Les våre vedtekter og planer som ligger på hjemmesiden. Kom gjerne innom og se deg om, snakk med oss og kjenn på atmosfæren.

Godkjent politiattest kreves før oppstart.

Vikariatets varighet: 15.04.21 - 30.06.22.

Søknadsfrist: Snarest. Ikke vent med å kontakte dagli' gleder hvis du er interessert i å søke, også om du ikke kan tiltre stillingen allerede i april, eller du skulle være mer interessert i ped.lederjobb på 3-6-årsavd.

Tlf: 51 53 83 60 / 95 90 06 13

Mail: styrer@huskestuabarnehage.no