Godt nytt år!

Vi trodde vel at vi skulle starte opp det nye året der vi slapp før jul, men så ble det å rykke ett skritt tilbake. Heldigvis får barnehagene fortsette på gult smittevernnivå - enn så lenge.

Vi er nemlig forberedt på ytterligere innstramminger. Erfaringsmessig får vi ikke så god tid på å snu oss rundt, så det er bare å henge med i svingen.

Men vi gleder oss over å være tilbake med ungene og kollegaene våre. Når alle må holde seg mest mulig hjemme i familiekohorten, er det jo et privilegium å ha jobbkohorten sin på dagtid. 

Vi håper alle hadde ei fin jule- og nyttårsfeiring. Nå bli vi velsigna med litt vinterlige værforhold, og det skal utnyttes, jfr dette med å snu seg rundt i en fei. Disse dagene (og nettene) skal det eksperimenteres med vann og temperatur og hva skjer når ... Hvis dere ser vannfylte gummihansker hengende på gjerdet eller i et tre, ikke ta dem ned!

Januar og februar er gode, lange arbeidsmåneder. Vi kan ikke ha mye aktiviteter på tvers av avdelingene, i hvert fall ikke før de kommunale anleggene åpner igjen. Vi har bestilt tid i ishallen for både Grønn og Hvit gruppe, og Hvit gruppe skal i gang med nytt svømmekurs. Det er bare å krysse fingrene for at to uker "nedstenging" er nok.